Wat kost een gietvloer?

Een gietvloer is prachtig, maar kan prijzig zijn. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. De gietvloer prijs is afhankelijk van een aantal factoren: de ondergrond, het aantal vierkante meters, het type product, de locatie en bereikbaarheid. Ook spelen de laagdikte, type gietlaag (verkleuring of niet), de slijtvastheid, de puurheid van de materialen en de ervaring van het gietvloerbedrijf een rol. Dat is nog al wat….

Bij CREATIVE FLOORS bieden we verschillende soorten gietvloeren aan. Een niet-verkleurende gietvloer met twee transparante toplagen kost circa EUR 80,-/m2 exclusief BTW voor 50 m2.

De prijzen van gietvloeren zijn te vergelijken met die van houten- of tegelvloeren. Het is dus maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Een gietvloer is absoluut schoner en strakker. Qua levensduur doet een gietvloer niet onder voor een houten-/tegelvloer. Een gietvloer is dus zeker een investering, maar wel één waar je een leven lang plezier van hebt.

Als laatste een tip: gezamenlijk inkopen met bijvoorbeeld andere bewoners van een nieuwbouwwijk kan je een prijsvoordeel opleveren. Voor alles geldt dat we graag met je meedenken!

Wil je graag een prijsindicatie voor de gietvloer van jouw keuze? Vul het formulier in en wij sturen je snel een passende offerte toe. Ook je vragen zijn van harte welkom.

Copyright © 2023 R. Opmeer, CREATIVE FLOORS GIETVLOEREN

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN