Direct uw prijs

Hoe kan ik de gietvloer onderhouden?

Gietvloeren hebben een gesloten top en zijn hierdoor volledig vloeistofdicht. Dit maakt de vloer bijzonder onderhoudsarm, er kan zich namelijk geen vuil ophopen tussen voegen en naden. Over het algemeen is stofwissen, stofzuigen en eenmaal per week moppen met water en een neutraal reinigingsmiddel voldoende. Etensresten of dranken (bijvoorbeeld chocolademelk) zijn zeer gemakkelijk af te nemen. Hierdoor is een gietvloer dus ook geschikt voor gezinnen met kleine kinderen! Het enige waar je voor dient op te passen zijn rubbers. Hierbij moet je denken aan de banden van kinderwagens en de rubbers onder sommige barkrukken. In sommige rubbers kunnen namelijk weekmakers zitten.

Terug naar Veelgestelde vragen

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak geopend, vrijdag gesloten.

Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Direct uw prijs