Overweeg je om een nieuwe PU gietvloer in Lith aan te schaffen? In regio Oss zijn al velen je voorgegaan: CREATIVE FLOORS gietvloeren levert voor elk huis de ideale naadloze vloer, afgewerkt naar jouw smaak en wensen.
Wil je een gietvloer voor je keuken, eetkamer, woonkamer, badkamer, toilet of zelfs voor de hele woning?

Bij ons krijg je een advies dat op jou is afgestemd. We hebben diverse soorten gietvloeren: keuze te over voor jouw interieur, passend bij elk budget en natuurlijk kun je uitzoeken wat je het allermooist vindt. CREATIVE FLOORS gietvloeren werkt voor klanten in heel Nederland.
Ook in Lith zijn we je met plezier van dienst!

 

Gietvloer nieuwbouwwoning Lith

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht in Lith? Of ga je zelf een huis bouwen in regio Oss? Veel mensen kiezen in een nieuwbouwwoning voor vloerverwarming. Onze gietvloeren zijn hier ideaal mee te combineren. We denken graag met je mee over de juiste soort gietvloer voor jouw nieuwe huis.

 

Gietvloer bestaande woning

In een bestaande woning ligt er vaak een tegelvloer of een cementdekvloer met laminaat of parket. Ook hier is het toepassen van een PU gietvloer geen probleem: wij kunnen jouw vloer voorzien van een geheel nieuwe look. Vraag naar onze speciale richtlijnen hiervoor! We komen graag bij jou in Ravenstein kijken om te adviseren over de mogelijkheden.

 

Richtprijs gietvloer

Wil je een richtprijs weten van onze vloeren. Dat kan eenvoudig via ons offerte formulier.
Vul alle gegevens in en u weet wat de kosten gaan worden.

 

Type gietvloeren

PU UV MONO (egaal) of PU UV DUO (betonlook) is een polyurethaan gietvloer. Het is een naadloze gietvloer die uit verschillende lagen bestaat. De gemiddelde dikte is 3-4,5 millimeter. Polyurethaan is een hoogwaardig, taai elastisch kunststofproduct dat erg onderhoudsvriendelijk is. Meer pluspunten: anti-allergisch, vloeistofdicht en zeer slijtvast. Informeer naar de verschillende varianten: met mogelijke verkleuring na verloop van tijd of levenslang 100% kleurecht.

CONCRETO (Woonbeton) is een betoncare gietvloer. Het is een naadloze gietvloer die uit verschillende lagen bestaat. De gemiddelde dikte is 3 millimeter. Woonbeton is een hoogwaardig, hard cementgebonden product dat erg onderhoudsvriendelijk is. Meer pluspunten: anti-allergisch, vloeistofdicht, reliëf (krasverhullend) en zeer slijtvast. Informeer naar de verschillende varianten: met mogelijke verkleuring na verloop van tijd of levenslang 100% kleurecht.

PU UV MONO gietvloer (egaal)

De PU UV MONO is een alifatische gietvloer gebaseerd op
1 kleur. Een egaal uiterlijk zorgt voor de rust in uw interieur.

 • Keuze uit NCS, RAL of Sikkens kleuren
 • Comfortabel door de elasticiteit
 • Volledig naadloos
 • UV-bestendig

PU UV DUO gietvloer (betonlook) 

De PU UV DUO is een alifatische gietvloer gebaseerd op 2 kleuren. Hierdoor ontstaat een betonlook uiterlijk en dit zorgt voor de stoere uitstraling in uw interieur.

 • Levendig karakter door 2-kleuren menging
 • Comfortabel door de elasticiteit
 • Volledig naadloos
 • UV-bestendig

CONCRETO gietvloer (woonbeton) 

Onze CONCRETO (woonbeton) gietvloer is een betoncire met relief.  Hierdoor ontstaat een robuust uiterlijk om de vloer.
Vuil en krassen vallen minder op.Door het gebruik krijgt de cementlook meer pit.

 • Natuurlijk karakter
 • Naadloos
 • Harde vloer
 • UV-bestendig

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om een bezoek te brengen aan de showroom. Afspraak inplannen bel of mail ons dan!

Offerte aanvragen

Voordat je een afspraak maakt om onze showroom te bezoeken, adviseren we je om eerst een offerte aan te vragen zodat je een goede indicatie krijgt van de kosten. Tijdens de afspraak in onze showroom kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showroom is op afspraak geopend van maandag tot en met donderdag van 09.00 – 17.00 uur en zaterdag van 09.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN