Direct uw prijs

Gietvloer woonboerderij woonbeton Etten-Leur

Gelegen in Etten-Leur ligt deze prachtige en ruime woonboerderij. Hier hebben wij de gietvloer gesmeerd. De woonboederij is eerst volledig gerenoveerd. Voordat de stucadoor aan de slag ging hebben wij de tegelvloer geëgaliseerd. De egaline heeft genoeg weken kunnen uitdrogen voordat wij met de gietvloer aan de slag zijn gegaan. Over de egaline vloer hebben wij onze woonbeton in 6 lagen met de hand opgebouwd en aangebracht. Het resultaat is adembenemend inclusief alle meubels en accessoires. De robuuste uitstraling die onze woonbeton heeft, zorgt ervoor dat krassen of vuil minder opvallen. De vloer is makkelijk schoon te maken, naadloos en lijkt enorm veel op een echte betonvloer van 8-10cm dik. Voordeel van onze woonbeton is dat het systeem circa 6mm dik is (inclusief egaline), waardoor de vloerverwarming minimale weerstand ervaart. Ideaal voor renovatie woningen.

Terug

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak geopend, vrijdag gesloten.

Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag