Gietvloer Batenburg

Overweeg je om een nieuwe PU gietvloer in Batenburg aan te schaffen? In regio Nijmegen zijn al velen je voorgegaan: CREATIVE FLOORS gietvloeren levert voor elk huis de ideale naadloze vloer, afgewerkt naar jouw smaak en wensen.
Wil je een gietvloer voor je keuken, eetkamer, woonkamer, badkamer, toilet of zelfs voor de hele woning?

Bij ons krijg je een advies dat op jou is afgestemd. We hebben diverse soorten gietvloeren: keuze te over voor jouw interieur, passend bij elk budget en natuurlijk kun je uitzoeken wat je het allermooist vindt. CREATIVE FLOORS gietvloeren werkt voor klanten in heel Nederland.
Ook in Batenburg zijn we je met plezier van dienst!

 

Gietvloer nieuwbouwwoning Batenburg

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht in Batenburg? Of ga je zelf een huis bouwen in regio Nijmegen? Veel mensen kiezen in een nieuwbouwwoning voor vloerverwarming. Onze gietvloeren zijn hier ideaal mee te combineren. We denken graag met je mee over de juiste soort gietvloer voor jouw nieuwe huis.

 

Gietvloer bestaande woning

In een bestaande woning ligt er vaak een tegelvloer of een cementdekvloer met laminaat of parket. Ook hier is het toepassen van een PU gietvloer geen probleem: wij kunnen jouw vloer voorzien van een geheel nieuwe look. Vraag naar onze speciale richtlijnen hiervoor! We komen graag bij jou in Batenburg kijken om te adviseren over de mogelijkheden.

 

Prijs voor gietvloer in Batenburg

Wil je een richtprijs weten van onze vloeren. Dat kan eenvoudig via ons offerte formulier.
Vul alle gegevens in en u weet wat de kosten gaan worden. 

Gietvloer showroom Maashorst
(voorheen Landerd)

In de provincie Noord-Brabant hebben we een gietvloer showroom in het dorpje Zeeland, gemeente Maashorst. Je kunt een afspraak maken om onze gietvloer showroom te bezoeken. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om een bezoek te brengen aan de showroom. Afspraak inplannen? bel of mail ons dan!

Creative floors gietvloeren
Graspeel 35, 5411LB Zeeland NB
0486 – 70 02 06
mail@creativefloors.nl

Offerte aanvragen

Voordat je een afspraak maakt om onze showroom te bezoeken, adviseren we je om eerst een offerte aan te vragen zodat je een goede indicatie krijgt van de kosten. Tijdens de afspraak in onze showroom kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showroom is op afspraak geopend van maandag tot en met donderdag van 09.00 – 17.00 uur en zaterdag van 09.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN