Direct uw prijs

Egale gietvloer (1 kleur) in Rotterdam (Markthal)Een 100% alifatische (niet verkleurend) Polyurethaan gietvloer van 3mm dik.

Toen we besloten om voor een gietvloer te gaan, beseften we ons niet hoe lastig dat is op de bovenste verdieping van ons appartementencomplex. Gelukkig dacht Creative Floors gietvloeren vanaf het begin goed met ons mee. Na de voorinspectie bespraken ze alle details met ons en kozen we aan de hand van stalen de mooiste kleur, die het beste bij ons past. Omdat de ondergrond van onze woning van gips (anhydriet) was, moest er eerst geschuurd worden en extra primer worden aangebracht. Alle spullen voor onze vloer boven krijgen was nog een hele organisatie, maar we zijn hartstikke blij met de service en het eindresultaat, een strakke egale gietvloer die ons interieur een heel ander elan geeft!

Terug

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak geopend, vrijdag gesloten.

Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Direct uw prijs