Problemen met de gietvloer?

Wie op internet zoekt, zal vinden. Zo ook negatieve verhalen over gietvloeren. Met leveranciers die het werk niet goed afleveren of bijvoorbeeld niet op komen dagen als er later problemen zijn. Bij CREATIVE FLOORS vinden we dit geen stijl. Je gietvloer moet goed zijn én blijven. En zo niet, dan lossen we het op!

Als het om gietvloeren gaat, is het van groot belang dat je je laat adviseren door een vakman. Ook is het belangrijk dat je het aanbrengen van de gietvloer aan een professional overlaat. Op die manier krijg je het beste resultaat en een strak oppervlak. En toch komt het bij een gietvloer erg nauw; het kan zijn dat de leverancier het resultaat netjes vindt, terwijl jij je stoort aan die ene streep of een gaatje. Voor ons geldt dat elke klant blijvend tevreden moet zijn. Daar gaan we voor!

Gelukkig is er een algemene richtlijn voor gietvloeren, waarin leveranciers worden gehouden aan specifieke eisen voor het product. Dit biedt meer houvast voor (toekomstige) kopers. En intussen doen wij het voor niet minder dan het beste resultaat.

Algemene richtlijn kunststof gietvloeren

Heb je problemen met je gietvloer of is je gietvloer beschadigd? Vaak is dit goed op te lossen zonder dat je er nog iets van ziet. Door ons geleverd of niet, CREATIVE FLOORS helpt je graag.

Copyright © 2014 R. Opmeer, CREATIVE FLOORS

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN