Direct uw prijs

CREATIVE PU MONO egaal

Geef kleur aan je ruimte

Stel je voor dat de ruimten in je huis of bedrijf op een prachtige manier met elkaar in verbinding staan. Een naadloos geheel, vol van kleur: fel en helder of juist zacht en rustig. Een echte blikvanger of een rustige basis om verder aan te kleden met jouw eigen spullen. Het kan allemaal. Je vloer oogt altijd strak en biedt je de mogelijkheid om eindeloos te variëren met meubels en accessoires.

klik op de afbeelding voor de kleuren

Stijlvol en ideaal in gebruik

Een vloer om op te wonen en leven. En bovendien zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Deze gietvloer is comfortabel, slijtvast, schoon en safe. En er is keuze te over: PU MONO egaal is verkrijgbaar in vrijwel alle RAL en NCS kleuren. Perfect egaal in alle opzichten. Of ga je voor een gemêleerde betonlook?

Zien, voelen, testen?

Ervaar onze gietvloeren: kom kijken, voelen en testen. Een vloer beleven kan natuurlijk het beste in het echt. We helpen je graag met jouw wensen.

Bezoek onze online showroom

Neem contact op voor meer info of een afspraak

Technische specificatie PU gietvloer

PU MONO egaal is een polyurethaan gietvloer. Het is een naadloze gietvloer die uit verschillende lagen bestaat. De gemiddelde dikte is 3 millimeter. Polyurethaan is een hoogwaardig, taai elastisch kunststofproduct dat erg onderhoudsvriendelijk is. Meer pluspunten: anti-allergisch, vloeistofdicht en zeer slijtvast. Informeer naar de verschillende varianten: met mogelijke verkleuring na verloop van tijd of levenslang 100% kleurecht.

Technische specificatie PU MONO egaal

Voor divers gebruik

Thuis: woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, toilet

Professioneel: winkel, showroom, bedrijfspand, horeca

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak geopend, vrijdag gesloten.

Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Direct uw prijs