Direct uw prijs

CREATIVE PU DUO Betonlook

Denk in eenheid. Als je de ruimte binnenkomt, is het direct een geheel. Strak, naadloos en krachtig. Een geweldige basis om jouw creatieve stijl tot z’n recht te laten komen. Kies voor PU DUO Betonlook en je interieur krijgt een prachtige, gemêleerde aanblik. Uitnodigend en om eindeloos op te variëren.

Stijlvol en ideaal in gebruik

Een vloer om op te wonen en leven. En bovendien zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Deze gietvloer is comfortabel, slijtvast, schoon en safe. En er is keuze te over: PU DUO Betonlook is verkrijgbaar in vrijwel alle RAL en NCS kleuren.

Zien, voelen, testen?

Ervaar onze betonlook gietvloeren: kom kijken, voelen en testen. Een vloer beleven kan natuurlijk het beste in het echt. We helpen je graag met jouw wensen.

Bezoek onze online showroom

Neem contact op voor meer info of een afspraak

Technische specificaties PU DUO Betonlook (gietvloer betonlook)

PU DUO Betonlook is een polyurethaan gietvloer. Het is een naadloze gietvloer die uit verschillende lagen bestaat. De gemiddelde dikte is 3 millimeter. Polyurethaan is een hoogwaardig, taai elastisch kunststofproduct dat erg onderhoudsvriendelijk is. Meer pluspunten: anti-allergisch, vloeistofdicht en zeer slijtvast. Informeer naar de verschillende varianten: met mogelijke verkleuring na verloop van tijd of levenslang 100% kleurecht.

  • Blijvend elastisch
  • In diverse kleuren leverbaar
  • Onderhoudsvriendelijk
  • 100% vloeistofdicht
  • 100% kleurecht en UV resistent
  • Geluiddempend
  • Decoratieve toepassing

Voor divers gebruik

Thuis: woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, toilet
Professioneel: winkel, showroom, bedrijfspand, horeca

Algemeen schoonmaakadvies kunststof gietvloeren

Veelgestelde vragen

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak geopend, vrijdag gesloten.

Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Direct uw prijs