Direct uw prijs

CREATIVE PU UV DUO Betonlook

Twee kleuren gemengd

PU is een kunststof polyurethaan gietvloer. De kracht van de gietvloer zit in de volgende eigenschappen: naadloos, nivellerend vermogen, elastisch, hygiënisch en slijtvast.
Indien je twee kleuren door elkaar mengt ontstaat er een kleurschakering. Onze PU gietvloer is in bijna alle kleuren verkrijgbaar en verkleurt niet onze zon- en/of daglicht.

Denk in eenheid. Als je de ruimte binnenkomt, is het direct een geheel. Strak, naadloos en krachtig. Een geweldige basis om jouw creatieve stijl tot z’n recht te laten komen. Kies voor PU UV DUO (Betonlook)gietvloer en je interieur krijgt een prachtige, gemêleerde aanblik. Uitnodigend en om eindeloos op te variëren.

 

Type gietvloeren

CREATIVE FLOORS gietvloeren biedt je de keuze uit drie typen gietvloeren voor particuliere gebruik: een alifatische polyurethaan gietvloer, een woonbeton (betoncire) gietvloer of een opfrisbeurt van de bestaande gietvloer. Deze pagina gaat over de polyurethaan gietvloer.

 

PU UV DUO (alifatische) polyurethaan gietvloer

Onze alifatische polyurethaan gietvloer is het meest geschikt als gietvloer voor in huis.
Er zijn 2 varianten mogelijk. Egaal van kleur of als betonlook (2 kleuren gemengd waardoor er kleurschakeringen ontstaan). De gietvloer is elastisch, modern, uv-bestendig, naadloos en met nog veel meer goede eigenschappen.

We leggen de gietvloer in bestaande woningen, appartementen, boerderijen en in nieuwbouw woningen. De gietvloer komt altijd tot zijn recht in combinatie met elk interieur. Aangezien dit type gietvloer kleurvast is en dus niet verkleurt als gevolg van uv-stralen behoort het tot de duurdere varianten. Er is nog een reden waarom u beter kunt kiezen voor de alifatische versie. De mate van verkleuring is vooraf moeilijk aan te geven. Indien er veel licht binnenkomt zal het sneller en meer opvallen, dan wanneer er weinig tot geen licht aanwezig is.

Een aromatische polyurethaan gietvloer ziet er hetzelfde uit, maar is niet uv-bestendig. Deze variant is goedkoper en wordt meestal toegepast in zakelijke projecten. Veel vierkante meters met een beperkt budget. Voor bijvoorbeeld in een kelder, kan dit wel een oplossing zijn.

 

Enkele eigenschappen PU UV DUO gietvloer

  • Krassen kunnen ontstaan door scherpe voorwerpen of in combinatie met gewicht van het voorwerp. Dit noemen we puntbelasting. Voorkom zoveel mogelijk krassen door een goede inloopmat waar je het vaakst binnenkomt, www.scratchnomore.nl viltjes onder de schuivende meubels en regelmatig te swifferen of te stofzuigen.
    De gietvloer is qua krasbestendigheid of krasvastheid gelijk aan een tegelvloer, parketvloer en houten vloer. Het valt door het strakke, naadloze oppervlak alleen iets eerder op.
  • De gietvloer is naadloos en vlak/strak. Hierdoor valt stof en vuiligheid meer op, zeker kijkend in het strijklicht. Uiteindelijk zorgt meer swifferen van vuil en stof voor een beter leefklimaat aangezien de vloer ook antistatisch is.
  • Onze gietvloer is verkrijgbaar is bijna alle RAL, NCS of Sikkens kleuren en combinaties.
  • Door zijn geringe dikte 3-4,5mm is de gietvloer uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.
  • De elastische gietvloer heeft een geluiddempend vermogen en draagt dus bij aan geluidsreductie in de woning.

 

De PU UV DUO gietvloer onderhouden

Een polyurethaan gietvloer is makkelijk schoon te houden en te onderhouden. In principe kunt u met onze Microvezel vloerwisser de gietvloer eenvoudig bijhouden. Indien de gietvloer wat smoezelig kijkt kunt u de juiste dosering van een van onze reinigers met het water combineren.
Dagelijkse reiniger (wekelijks schoonmaken) of de Intensieve reiniger (periodiek intensief schoonmaken)
Op www.gietvloerwebshop.nl kunt u meer lezen over schoonmaak, vlekken of bescherming van de gietvloer.

 

Door middel van het geven van de juiste informatie en het door ons stellen van de juiste vragen, gieten wij de juiste vloer voor je woning.

 

Vraag een gratis gietvloer offerte aan:

>> Klik hier voor een gratis offerte

>> Wilt u een nauwkeurige offerte, maak dan een afspraak met ons.

 

CREATIVE FLOORS gietvloeren heeft klanten van een nieuwe gietvloer voorzien in de plaatsen:

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag