Direct uw prijs

Gietvloeren

 

Collectie gietvloeren

Wij leggen een drietal soorten gietvloer in woningen die beide hun eigen karakter en eigenschappen hebben. Uiteraard adviseren we je graag welke gietvloer het beste bij je
woonwensen en -eisen past.

 

Polyurethaan PU gietvloeren

Een PU gietvloer is gebaseerd op polyurethaan, een type vloer dat naadloos en vloeistofdicht is. Daarnaast is deze vloer in vrijwel alle RAL en NCS kleuren te verkrijgen en kan zelfs in verschillende ruimten in verschillen kleuren worden aangebracht. Daarnaast is het ook mogelijk om de kleuren gemengd aan te brengen waardoor er speels en levendig effect optreedt wat een betonlook wordt genoemd.

 

> Klik hier voor meer over CREATIVE PU UV MONO (egaal)

 

 

gietvloer betonlook
> Klik hier voor meer over CREATIVE PU UV DUO (betonlook)

 


Cementgebonden gietvloeren (woonbeton)

Een meer natuurlijke en met een levendige uitstraling is de gietvloer op basis van cement, ook wel de minerale gietvloer of woonbeton genoemd. Deze vloer doet het uitstekend in een woning of ruimte waarin de vloer de aandacht mag trekken door het stoere en robuuste uiterlijk. Het lijk erg op een gepolierde betonvloer, echter het aanbrengen is minder intensief en kan zelfs over een bestaande vloer.

 

> Klik hier voor meer over CREATIVE CONCRETO (woonbeton)

 

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak geopend, vrijdag gesloten.

Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag