Direct uw prijs

Gietvloer Rotterdam

Overweeg je om een nieuwe gietvloer aan te schaffen? In Rotterdam zijn al velen je voorgegaan: CREATIVE FLOORS gietvloeren levert voor elk huis de ideale gietvloer, afgewerkt naar jouw smaak en wensen.

Wil je een gietvloer voor je badkamer, keuken, woonkamer, garage, toilet of zelfs voor de hele woning? Bij ons krijg je een advies dat op jou is afgestemd. We hebben diverse soorten gietvloeren: keuze te over voor jouw interieur, passend bij elk budget en natuurlijk kun je uitzoeken wat je het allermooist vindt.

CREATIVE FLOORS gietvloeren werkt voor klanten in heel Nederland. Ook in Rotterdam zijn we je met plezier van dienst!
We leggen de gietvloeren zelf en zijn geen franchise organisatie.

Gietvloer nieuwbouwwoning Rotterdam

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht in Rotterdam? Of ga je zelf een huis bouwen in Rotterdam? Veel mensen kiezen in een nieuwbouwwoning voor vloerverwarming. Onze gietvloeren zijn hier ideaal mee te combineren. We denken graag met je mee over de juiste soort gietvloer voor jouw nieuwe huis.

Gietvloer bestaande woning Rotterdam

In een bestaande woning ligt er vaak een tegelvloer of een cementdekvloer met laminaat of parket. Ook hier is het toepassen van een gietvloer geen probleem: wij kunnen jouw vloer voorzien van een geheel nieuwe look. Onze gietvloer kan zelfs over een houten ondervloer worden aangebracht. Vraag naar onze speciale richtlijnen hiervoor! We komen graag bij jou in Rotterdam kijken om te adviseren over de mogelijkheden.

Gietvloer zakelijk Rotterdam

Naast gietvloeren voor particulieren, biedt CREATIVE FLOORS ook een ruim assortiment voor zakelijk en dus intensief gebruik. Wij leveren oplossingen voor de zorg, retail, kantoren, scholen en andere openbare gebouwen in Rotterdam. Dat kan een standaard kwaliteitsproduct zijn, maar ook een speciale print of eigen ontwerp op maat. Niets is ons te gek! We zorgen voor een perfecte combinatie van jouw wensen en de beste keus voor de ruimte.

Soorten gietvloeren

Kies voor kleur, milieuvriendelijk of een stoere betonlook: CREATIVE FLOORS gietvloeren maakt een gietvloer die de jouwe is. Onze PU gietvloeren zijn leverbaar in bijna alle kleuren. Je kiest PU MONO (egaal) of PU DUO (betonlook) en wij maken ook WOONBETON.

Je kunt je bestaande gietvloer ook opfrissen met een nieuwe toplaag of andere kleur.

 

Type gietvloeren Rotterdam

PU UV MONO (egaal) of PU UV DUO (betonlook) is een polyurethaan gietvloer. Het is een naadloze gietvloer die uit verschillende lagen bestaat. De gemiddelde dikte is 3 millimeter. Polyurethaan is een hoogwaardig, taai elastisch kunststofproduct dat erg onderhoudsvriendelijk is. Meer pluspunten: anti-allergisch, vloeistofdicht en zeer slijtvast. Informeer naar de verschillende varianten: met mogelijke verkleuring na verloop van tijd of levenslang 100% kleurecht.

PU UV MONO (egaal)         PU UV DUO (betonlook)

 

CONCRETO (Woonbeton) is een betoncare gietvloer. Het is een naadloze gietvloer die uit verschillende lagen bestaat. De gemiddelde dikte is 3 millimeter. Woonbeton is een hoogwaardig, hard cementgebonden product dat erg onderhoudsvriendelijk is. Meer pluspunten: anti-allergisch, vloeistofdicht, reliëf (krasverhullend) en zeer slijtvast. Informeer naar de verschillende varianten: met mogelijke verkleuring na verloop van tijd of levenslang 100% kleurecht.

CONCRETO (Woonbeton)

 

Regio gietvloer Rotterdam

De plaatsen waar wij geregeld gietvloeren aanbrengen zijn Berkel en Rodenrijs, Barendrecht, Schiedam, Capelle a/d IJssel en Ridderkerk.

 

Gietvloer showroom Rotterdam (20min)
Gietvloer showroom Rotterdam

CREATIVE FLOORS gietvloeren
Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro)
3316 LC Dordrecht (regio Rotterdam, Drechtsteden)
T: 078 – 20 49 367 (alleen op afspraak)
E: mail@creativefloors.nl

 

 

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak geopend, vrijdag gesloten.

Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Direct uw prijs