Direct uw prijs

Warning: Undefined variable $hero_image in /home/creati1q/public_html/wp-content/themes/creative_floors/template-parts/hero.php on line 17

Gietvloer Woonkamer

Gietvloer woonkamer | Creativefloors.nl

Een gietvloer in de woonkamer is een echte aanrader. Je kunt dit type vloer namelijk met allerlei interieurstijlen combineren. Hierdoor vormt een gietvloer de perfecte basis in je woonkamer. Hij is onderhoudsvriendelijk en slijtvast. In de woonkamer, die je intensief gebruikt, is de gietvloer dus de perfecte keuze. Graag vertellen we alles over de voordelen van een gietvloer, de mogelijkheden en wat Creative Floors voor je kan betekenen. Gietvloer woonkamer? Lees vooral verder.

Wat is een gietvloer voor de woonkamer?

Een gietvloer is een naadloze vloer die ijzersterk is. Waar in het verleden dit soort vloeren voornamelijk in de industriële sector werd toegepast, is het nu ook mogelijk om gietvloeren in woningen te leggen. De gietvloeren hebben zich verder ontwikkeld om aan te sluiten bij de eisen van gebruik in een leefomgeving. Bij Creative Floors leggen we al jarenlang gietvloeren in woningen. Deze worden geheel op maat gemaakt, zodat ze perfect passen in de omgeving.

Eigenschappen gebruik gietvloer

Een gietvloer heeft vele voordelen ten opzichte van andere ondergronden, die ervoor zorgen dat hij toegepast kan worden in woningen. De gietvloeren zijn gemaakt om op te leven en kunnen tegen een stootje. Zijn uiterlijk zorgt ervoor dat hij in elk interieur past. Dus ook als je wel eens van stijl in de woonkamer wisselt, zal je gietvloer een duurzame basis bieden. Je maakt namelijk het verschil met de meubels en accessoires in je woonkamer. De gietvloer biedt een canvas om verder een geheel mee te creëren.

Wat zijn de eigenschappen van een gietvloer woonkamer?

  • Naadloos
  • Elastische vloer die comfortabel aanvoelt
  • Stijlvolle uitstraling
  • Vloeistofdicht
  • Makkelijk in onderhoud
  • Hygiënisch
  • Verkrijgbaar in allerlei kleuren, die warmte uitstralen
  • Slijtvast
  • Kan gecombineerd worden met vloerverwarming

Tip! Om krassen op de gietvloer in de woonkamer te voorkomen, adviseren we om onder schuivende meubels viltjes te plaatsen. Vergeet niet om deze ook regelmatig schoon te maken.

Kenmerken nader bekeken

We hebben in het kort de kenmerken van een gietvloer in de woonkamer bekeken. Graag lichten we een aantal punten extra uit.

gietvloer woonkamer

Naadloze gietvloer

De naadloze uitstraling van de gietvloer is in elke ruimte een pluspunt, maar helemaal in de woonkamer. Hier heb je mogelijk te maken met diverse hoeken en kanten. De naadloze gietvloer in de woonkamer sluit perfect aan rond hoeken en zuilen. Je hebt geen last van randen of patronen die niet goed doorlopen.

Gietvloer en blote voeten

De uitstraling van een gietvloer kan doen denken dat je te maken hebt met een koude, harde ondergrond. Dit is echter niet het geval. Doordat een gietvloer gemaakt is van een elastisch materiaal, voelt hij aangenaam aan onder je voeten. En, doordat hij te combineren is met vloerverwarming, voorkom je koude voeten.

Gietvloer woonkamer: hygiënisch

Doordat je veel tijd in de woonkamer doorbrengt, zorgt dit er ook voor dat je vloer mogelijk eerder vies wordt. Een gietvloer is gelukkig makkelijk in onderhoud. Doordat hij geheel strak en naadloos is, blijft er geen vuil achter in kiertjes. Daarnaast is hij vloeistofdicht. Een omgegooid glas met drinken is dus snel opgeruimd. Al deze kenmerken zorgen ervoor dat een gietvloer in de woonkamer een hygiënische keuze is.

Voor het hele gezin

De combinatie van eigenschappen zorgt dat een gietvloer in de woonkamer kindvriendelijk is. Hij voelt zacht aan, is comfortabel en dempt (gedeeltelijk) het geluid. Dit is wel zo prettig als de kinderen in de woonkamer aan het spelen zijn. Doordat hij geen losse randen heeft, biedt hij veiligheid.

Materiaal en prijs voor gietvloer woonkamer

Als je een gietvloer in de woonkamer wilt laten leggen, kun je kiezen uit verschillende materialen. Bij Creative Floors bieden we woonbeton, PU gietvloer en betonlook gietvloer. Afhankelijk van het type gietvloer is deze in allerlei kleuren verkrijgbaar. Geen één gietvloer is hetzelfde, wij leggen namelijk gietvloeren op maat. Elke woning en elke woonkamer is uniek. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor het materiaal van jouw keuze en het aantal vierkante meters van de woonkamer. Een offerte die past bij jouw persoonlijke wensen voor de gietvloer.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een gietvloer voor de woonkamer? Vraag dan nu een offerte aan. Natuurlijk kun je ook een afspraak maken om één van onze showrooms te bezoeken. Daar tonen we graag voorbeelden van de verschillende materialen en mogelijkheden. Wij leggen de vloeren zelf en hebben ruime ervaring. We kunnen u ook heel goed van advies voorzien over de beste keuze voor uw woonkamer.

>>> Vraag nu vrijblijvend een offerte aan! <<< 

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag