Direct uw prijs

Gietvloer vrijstaande woning Nijmegen

Deze vrijstaande jaren-30 woning in Nijmegen is volledig verbouwd en tevens uitgebreid. Het ontwerp voor de volledige uitbreiding en verbouwing is door Bob Romijnders Architectuur gemaakt.
Er is gezorgd voor meer openheid en de tuin is erbij betrokken. Langs de gehele achterpui is een schuifbaar tv-wand opgenomen zodat er vanuit de zitkamer, eetkamer en keuken televisie gekeken kan worden.
De dekvloer met vloerverwarming is compleet vernieuwd. Om scheurvorming te voorkomen hebben wij een onderbreking in de gietvloer gemaakt van het nieuwe gedeelte aansluitend op het oude gedeelte. Indien de vloer scheurt blijft er altijd een strakke lijn in het zicht.
De gietvloer is uitgevoerd in onze PU UV DUO Betonlook met de kleur Mixed Clay. Het is een prachtig geheel geworden.

Voordelen van de gietvloer zijn:

  • Naadloos, eenvoudig af te nemen met swiffer
  • Elastisch, vandaar comfort aan de voeten
  • Stoere look door de betonlook uitvoering
  • Hygiënisch, daardoor ontstaat een beter leefklimaat
Terug

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag