Gietvloeren showroom bezoeken? Creativefloors.nl

Creative Floors heeft in het dorpje Zeeland, gemeente Maashorst een  gietvloer showroom. In een sfeervolle ambiance presenteren wij de verschillende opties voor de gietvloeren. Zo krijg je direct een goed beeld van de mogelijkheden.

Showroom gietvloeren

Tijdens een bezoek aan onze gietvloer showroom kun je diverse gietvloeren bekijken. Zo krijg je direct een goed beeld van de mogelijkheden. Natuurlijk voorzien we je van advies over de vloer die het beste bij jouw wensen en situatie aansluit. We zijn geen franchise organisatie, maar we leggen onze vloeren zelf. Om je zo goed mogelijk van persoonlijk advies te voorzien, zijn wij uitsluitend geopend op afspraak. Hierdoor kunnen we elke klant de juiste aandacht kunnen geven. Op vrijdag en zondag zijn wij gesloten.

Persoonlijk advies gesprek

Als je vooraf een prijsopgave verzoekt, ontvang je daarna gratis een gietvloer advies in één van onze showrooms. Zo heb je al een idee van wat de kosten zijn. Een afspraak voor een persoonlijk advies duurt gemiddeld 1 uur. We nemen graag jouw wensen door. En in onze gietvloer showroom kun je zelf voorbeelden zien van de mogelijkheden. Elke woonsituatie is anders. De ondergrond, de wensen en de mogelijkheden. Het komt voor dat een gietvloer niet toepasbaar is. We nemen tijdens een bezoek aan onze showroom voor gietvloeren alles door.

Gietvloer showroom Maashorst
(voorheen Landerd)

In de provincie Noord-Brabant hebben we een gietvloer showroom in het dorpje Zeeland, gemeente Maashorst. Je kunt een afspraak maken om onze gietvloer showroom te bezoeken. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om een bezoek te brengen aan de showroom. Afspraak inplannen? bel of mail ons dan!

Creative floors gietvloeren
Graspeel 35, 5411LB Zeeland NB
0486 – 70 02 06
mail@creativefloors.nl

Offerte aanvragen

Voordat je een afspraak maakt om onze showroom te bezoeken, adviseren we je om eerst een offerte aan te vragen zodat je een goede indicatie krijgt van de kosten. Tijdens de afspraak in onze showroom kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showroom is op afspraak geopend van maandag tot en met donderdag van 09.00 – 17.00 uur en zaterdag van 09.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN