Direct uw prijs

Gietvloer penthouse Rotterdam

Hartje Rotterdam is een nieuw appartementen complex rijker. CREATIVE FLOORS gietvloeren mocht het complete penthouse voorzien van onze PU UV DUO gietvloer in de kleur Fresh Power.

Wij hebben het project voorafgaand aan het leggen van de gietvloer meerdere malen bezocht. De ondervloer is een anhydriet vloer, welke slecht droogt. De bewoner heeft er alles aan gedaan om de vloer op tijd droog te krijgen. Dit is gebeurd door middel van het opstoken van de vloerverwarming en goed ventileren. In de avond moesten alle ramen dicht en deden de bouwdrogers hun werk. Uiteindelijk was de vloer op tijd droog.

Na de voorbereiding zoals strips plaatsen, schuren, stofzuigen en het aanbrengen van de primerlaag moest de vloer drogen. De volgende dag konden wij de tussenlaag plaatsen welke zorgt voor het reduceren van eventuele scheurvorming. De 3e dag was de gietdag. Wij vragen de bewoners altijd mee te kijken om zo invloed uit te oefenen op het eindresultaat van de betonlook. De ene klant wil veel vegen, de andere klant wil juist minder vegen. De 4e dag hebben wij de vloer 2x transparant afgelakt met onze matte toplaag.

Een verbluffend resultaat, waar ook wij trots op zijn.

Terug

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag