Direct uw prijs

Gietvloer in DrutenEen 100% alifatische (niet verkleurend) Polyurethaan gietvloer van 3mm dik.

Na een bezoek aan de showroom was alles duidelijk voor ons. We kregen de verschillende gietvloeren te zien. Wat voor ons belangrijk was, dat we de kleur precies konden matchen met de gordijnen en de meubels. Hiervoor werden meteen een aantal stalen gemaakt om thuis te bekijken. Daarnaast heeft Creative Floors gietvloeren ons geadviseerd in de manier van opstoken van onze vloerverwarming in huis. We hebben op advies een wapeningsnet geplaatst op de verwarmingsbuizen om zoveel mogelijk scheurvorming tegen te gaan. We zijn erg blij met onze prachtige strakke gietvloer met betonlook uitstraling, die gegarandeerd niet verkleurt.

gietvloer-druten-pu
Terug

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag