Direct uw prijs

Gietvloer Schijndel

Overweeg je om een nieuwe gietvloer Schijndel aan te schaffen? In Schijndel zijn al velen je voorgegaan: CREATIVE FLOORS gietvloeren levert voor elk huis de ideale naadloze vloer, afgewerkt naar jouw smaak en wensen. Wil je een gietvloer voor je keuken, eetkamer, woonkamer, garage, toilet of zelfs voor de hele woning? Bij ons krijg je een advies dat op jou is afgestemd. We hebben diverse soorten gietvloeren: keuze te over voor jouw interieur, passend bij elk budget en natuurlijk kun je uitzoeken wat je het allermooist vindt. CREATIVE FLOORS werkt voor klanten in heel Nederland. Ook in Schijndel zijn we je met plezier van dienst!

 

Gietvloer woning Schijndel

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht in Schijndel? Of ga je zelf een huis bouwen in Schijndel? Veel mensen kiezen in een nieuwbouwwoning voor vloerverwarming. Onze gietvloeren zijn hier ideaal mee te combineren. We denken graag met je mee over de juiste soort gietvloer voor jouw nieuwe huis.

In een bestaande woning ligt er vaak een tegelvloer of een cementdekvloer met laminaat of parket. Ook hier is het toepassen van een naadloze vloer geen probleem: wij kunnen jouw vloer voorzien van een geheel nieuwe look. Onze gietvloer kan zelfs over een houten ondervloer worden aangebracht. Vraag naar onze speciale richtlijnen hiervoor! We komen graag bij jou in Schijndel kijken om te adviseren over de mogelijkheden.

 

Gietvloer badkamer SchijndelPU gietvloer badkamer Schijndel

Onze gietvloer is natuurlijk ook in de badkamer toepasbaar. Als er een inloopdouche met afschot aanwezig is, kunnen wij hier onze gietvloer over aanbrengen. De wandafwerking bestaat vaak uit tegels of betoncire. De aansluiting wordt afgekit door het sanitair bedrijf. Meer informatie over >> gietvloer badkamer

 

Richtprijs gietvloer Schijndel

Wil je een richtprijs weten van onze vloeren. Dat kan eenvoudig via deze link
Gietvloer offerte aanvragen Schijndel
Vul alle gegevens in en u weet wat de kosten gaan worden.

 

PU gietvloeren Schijndel

PU UV MONO (egaal) of PU UV DUO (betonlook) is een polyurethaan gietvloer. Het is een naadloze gietvloer die uit verschillende lagen bestaat. De gemiddelde dikte is 3-4,5 millimeter. Polyurethaan is een hoogwaardig, taai elastisch kunststofproduct dat erg onderhoudsvriendelijk is. Meer pluspunten: anti-allergisch, vloeistofdicht en zeer slijtvast. Informeer naar de verschillende varianten: met mogelijke verkleuring na verloop van tijd of levenslang 100% kleurecht.

PU UV MONO (egaal)         PU UV DUO (betonlook)

 

Regio gietvloer Schijndel

De plaatsen waar wij geregeld gietvloeren aanbrengen zijn Druten, Drunen, Gietvloer Breda, Bavel, Oosterhout, Den Bosch, Boxtel, Gietvloer Uden, Etten Leur, Waalwijk en Schijndel.

 

Gietvloer showroom SchijndelGietvloer showroom Schijndel

CREATIVE FLOORS gietvloeren
Graspeel 35
5411 LB Zeeland(NB) (regio Schijndel, Uden)
T: 0486 – 70 02 06 (alleen op afspraak)
E: mail@creativefloors.nl

 

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak geopend, vrijdag gesloten.

Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Direct uw prijs