Direct uw prijs

Gietvloer Tilburg

Gietvloer Tilburg

Wil je een gietvloer in Tilburg laten leggen? Wij leggen gietvloeren bij particulieren in Tilburg en omgeving. Waar gietvloeren in het verleden vooral geassocieerd werden met gebruik in zakelijke omgevingen, is het steeds gebruikelijker om deze ook bij je thuis te gebruiken. Het moderne, strakke uiterlijk van een gietvloer maakt het een perfecte vloerbedekking voor je woning. Wij bieden verschillende soorten gietvloeren, in verschillende kleuren en stijlen. Zo is er altijd een passende gietvloer die aansluit bij jouw interieur en wensen.

Kies voor specialisten

Vanuit onze showroom in Landerd helpen we je ook graag als je in Tilburg woont. We hebben trouwens ook een showroom in Dordrecht, als dat voor jou dichterbij is. En op zoek bent naar een gietvloer. Wij komen graag bij je thuis langs om de mogelijkheden samen door te nemen. Wij leggen de gietvloer zelf, zodat je precies weet met wie je van doen hebt. Je kunt een afspraak maken om bij ons in de showroom langs te komen. Of vraag een offerte online aan als je al precies weet wat je wenst. Als je graag inzicht wilt krijgen in de mogelijkheden, bieden we je graag een persoonlijk advies. Wij zijn pas tevreden als jij geheel tevreden bent met je nieuwe gietvloer.

Waarom kiezen voor een gietvloer?

Gietvloeren zijn niet alleen duurzaam en makkelijk in onderhoud. Er zijn meerdere voordelen om te kiezen voor een gietvloer in Tilburg. We zetten er graag een aantal voor je op een rij.

  • Een gietvloer kun je in combinatie met vloerverwarming gebruiken.
  • Een gietvloer kan in principe worden aangelegd over je bestaande vloer. Je hoeft dus niet eerst je oude vloer eruit te slopen.
  • Gietvloeren zijn naadloos. Hierdoor zijn ze ook gelijk waterdicht.
  • Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, structuren en combinaties.

Bezoek onze showroom

Als je op zoek bent naar een gietvloer in Tilburg, is Creative Floors dé specialist. Wij hebben een showroom in Landerd, op minder dan een uur met de auto vanuit het centrum van Tilburg. Onze showroom, die alleen op afspraak open is, is gevestigd aan de Graspeel 35 in Zeeland (regio Uden). Onze andere showroom is gevestigd aan de Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro) in Dordrecht. Met de auto bereik je ons in ongeveer 50 minuten. Neem vooraf graag contact met ons op, zodat we zeker weten dat we voldoende tijd voor je kunnen inplannen. We kunnen namelijk erg druk zijn met afspraken. Zo kunnen we je voorzien van persoonlijk advies. Je kunt ons een mail sturen naar mail@creativefloors.nl of telefonisch contact opnemen via (0486) 70 02 06 voor Landerd en (078) 204 93 67 voor Dordrecht. Op vrijdag en zondag is ons bedrijf gesloten.

>>> Of vraag nu direct een persoonlijke offerte aan! <<<

Gietvloer Tilburg? Neem nu nog contact op met Creative Floors!

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag