Direct uw prijs

Gietvloer Oss

Creative Floors is in Oss en omstreken de specialist als je op zoek bent naar een hoge kwaliteit gietvloer. Wij helpen je graag in jouw nieuwbouw of bestaande woning aan een gietvloer. We hebben een groot assortiment beschikbaar, zodat er altijd een passende gietvloer is die aansluit bij jouw smaak. Naast het type gietvloer, kun je ook de kleur van de gietvloer kiezen. Onze gietvloeren zijn zeer geschikt voor zowel de beneden verdieping alsook de eventueel andere verdiepingen in de woning. En voor alle kamers in huis, van de woonkamer tot de slaapkamer en de keuken. Gietvloer Oss? Neem contact op met Creative Floors.

>>> Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan voor een gietvloer Oss <<<

Jarenlange ervaring in gietvloeren

Wij helpen je graag om te zorgen dat je de juiste keuze voor een gietvloer maakt. Je wilt immers dat deze aansluit bij jouw wensen, smaak en interieur. En dat deze natuurlijk geschikt is voor jouw leefsituatie. Door onze jarenlange ervaring, kunnen we je adviseren over wat het beste in jouw woning past. Om de gietvloer te laten aansluiten bij de rest van de inrichting thuis, kun je bijvoorbeeld stalen van een aanrechtblad, van keukendeurtjes of van de bank meenemen. Op die manier zorgen we voor de juiste kleur van de gietvloer, die afgestemd is op de rest van het interieur. Wij zorgen dat je op je gemak een keuze kunt maken. Gietvloer Oss? Creative Floors is jouw specialist! Wij zijn door heel Nederland werkzaam. En leggen ook graag in jouw woning in Oss een gietvloer. We zijn geen franchise organisatie, maar leggen de gietvloeren zelf.

Assortiment voor een gietvloer Oss

Er zijn verschillende soorten gietvloeren op de markt verkrijgbaar. Bij Creative Floor werken we met drie soorten gietvloeren:

Daarnaast is het ook mogelijk om een opfrisbeurt te laten uitvoeren voor uw huidige gietvloer.

De verschillende gietvloeren hebben hun eigen unieke eigenschappen, al hebben ze ook zaken met elkaar gemeen. Zo zijn de gietvloeren allemaal naadloos. En hebben ze een strak uiterlijk. Ook kun je kiezen uit diverse afwerkingen en kleuren voor de gietvloeren. Hierbij is één kleur mogelijk of een duo-kleur voor een levendige uitstraling. Verder zijn onze gietvloeren duurzaam, comfortabel en onderhoudsvriendelijk. Wat je ook kiest, de gietvloer zorgt voor een stijlvolle basis die rust en balans in je interieur brengt. Je kunt verschillende ruimtes in huis naadloos met elkaar verbinden met een gietvloer. En je kunt een gietvloer in combinatie met vloerverwarming gebruiken.

Advies en prijsindicatie

Creative Floors voorziet je graag van gratis advies over wat de best passende gietvloer is voor jouw wensen en woonsituatie. Je kunt met een gietvloer namelijk alle kanten op. Ook maken we graag een globale prijsindicatie voor een gietvloer naar jouw wensen. Om onze gietvloeren zelf te bekijken, kun je een afspraak maken om onze showroom te bezoeken. Je vindt onze showroom in Noord-Brabant aan de Graspeel 35 in Zeeland, regio Uden. Vanuit het centrum van Oss ben je met de auto binnen 25 minuten bij ons op locatie. Je kunt de auto voor de deur parkeren.

Wil je contact met ons opnemen? Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 09.00 – 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij tussen 09.00 – 14.00 uur bereikbaar. Graag merken wij op dat onze showroom alleen op afspraak te bezoeken is! Maak hiervoor dus vooral een afspraak voor een persoonlijk advies.

 

>>> Vraag nu vrijblijvend een prijsopgave aan voor een gietvloer Oss! <<<

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag