Direct uw prijs

Gietvloer Nistelrode

Overweeg je om een nieuwe gietvloer Nistelrode aan te schaffen? In Nistelrode zijn al velen je voorgegaan: CREATIVE FLOORS gietvloeren levert voor elk huis de ideale naadloze vloer, afgewerkt naar jouw smaak en wensen. Wil je een gietvloer voor je keuken, eetkamer, woonkamer, garage, toilet of zelfs voor de hele woning? Bij ons krijg je een advies dat op jou is afgestemd. We hebben diverse soorten gietvloeren: keuze te over voor jouw interieur, passend bij elk budget en natuurlijk kun je uitzoeken wat je het allermooist vindt. CREATIVE FLOORS gietvloeren werkt voor klanten in heel Nederland. Ook in Nistelrode zijn we je met plezier van dienst!

 

Gietvloer nieuwbouwwoning Nistelrode

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht in Nistelrode? Of ga je zelf een huis bouwen in Nistelrode? Veel mensen kiezen in een nieuwbouwwoning voor vloerverwarming. Onze gietvloeren zijn hier ideaal mee te combineren. We denken graag met je mee over de juiste soort gietvloer voor jouw nieuwe huis. Klik hier voor de type gietvloeren.

 

Gietvloer bestaande woning Nistelrode

In een bestaande woning ligt er vaak een tegelvloer of een cementdekvloer met laminaat of parket. Ook hier is het toepassen van een naadloze vloer geen probleem: wij kunnen jouw vloer voorzien van een geheel nieuwe look. Onze gietvloer kan zelfs over een houten ondervloer worden aangebracht. Vraag naar onze speciale richtlijnen hiervoor! We komen graag bij jou in Nistelrode kijken om te adviseren over de mogelijkheden. Klik hier voor de type gietvloeren.

 

Richtprijs gietvloer Nistelrode

Wil je een richtprijs weten van onze vloeren. Dat kan eenvoudig via deze link
Gietvloer offerte aanvragen Nistelrode
Vul alle gegevens in en u weet wat de kosten gaan worden.

 

Type gietvloeren Nistelrode

PU MONO egaal is een polyurethaan vloer. Het is een naadloze gietvloer die uit verschillende lagen bestaat. De gemiddelde dikte is 3 millimeter. Polyurethaan is een hoogwaardig, taai elastisch kunststofproduct dat erg onderhoudsvriendelijk is. Meer pluspunten: anti-allergisch, vloeistofdicht en zeer slijtvast. Informeer naar de verschillende varianten: met mogelijke verkleuring na verloop van tijd of levenslang 100% kleurecht.

https://creativefloors.nl/gietvloeren/pu-mono-egaal/

 

PU DUO Betonlook is een polyurethaan vloer. Het is een naadloze gietvloer die uit verschillende lagen bestaat. De gemiddelde dikte is 3 millimeter. Polyurethaan is een hoogwaardig, taai elastisch kunststofproduct dat erg onderhoudsvriendelijk is. Meer pluspunten: anti-allergisch, vloeistofdicht en zeer slijtvast. Informeer naar de verschillende varianten: met mogelijke verkleuring na verloop van tijd of levenslang 100% kleurecht.

https://creativefloors.nl/gietvloeren/pu-duo-betonlook/

 

Regio gietvloer Nistelrode

De plaatsen waar wij geregeld gietvloeren aanbrengen zijn Mill, Drunen, Vlijmen, Oisterwijk, Uden, Den Bosch, Boxtel, Oosterhout, Etten Leur, Waalwijk en Schaijk.

 

Gietvloer showroom vlakbij Nistelrode

CREATIVE FLOORS gietvloeren
Graspeel 35
5411 LB Zeeland(NB) (regio Nistelrode, Uden)
T: 0486 – 70 02 06 (alleen op afspraak)
E: mail@creativefloors.nl

 

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak geopend, vrijdag gesloten.

Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Direct uw prijs