Direct uw prijs

Gietvloer Eindhoven

Gietvloer Eindhoven: de perfecte oplossing voor jouw woning

Als je Eindhoven of de omgeving van de stad woont en op zoek bent naar een gietvloer, helpen wij van Creative Floors je graag verder. Wij zijn al jarenlang expert in het leveren en leggen van gietvloeren in Eindhoven. Bij ons staan kwaliteit en service voorop. Wij bieden diverse soorten gietvloeren die in (bijna) alle kleuren mogelijk zijn. Onze gietvloeren zijn van de hoogste kwaliteit en worden altijd op maat gemaakt zodat ze aansluiten bij jouw wensen en interieur. Zo kunnen we aan iedereen een ideale oplossing voor een gietvloer in huis bieden.

Gietvloer Eindhoven op maat

Wij bekijken per situatie wat de persoonlijke wensen zijn. En kunnen advies geven over welke gietvloer het beste bij jouw woonsituatie past. Onze adviseurs hebben ruime ervaring en wij leggen de vloeren altijd zelf. We zullen dus altijd met een passende oplossing op maat komen voor jouw nieuwe gietvloer in Eindhoven. Naast keuze voor het materiaal, kun je ook de kleur zelf aangeven. Onze gietvloeren hebben een lange levensduur. Wij leggen:

Onze gietvloeren zijn geschikt om zowel in een bestaande woning als in een nieuwbouw woning te plaatsen. In een bestaande woning kan de gietvloer veelal over de huidige ondergrond gelegd worden. En wist je dat een gietvloer in combinatie met vloerverwarming gebruikt kan worden? Gietvloeren in Eindhoven zijn een ware trend in woning! De stijlvolle uitstraling en de praktische eigenschappen voor gebruik in huis zorgen dat vele huishoudens voor een gietvloer kiezen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Je kunt gratis een offerte aanvragen voor een gietvloer Eindhoven. Vul nu onze offerteaanvraag in. We sturen je dan vrijblijvend een prijsindicatie toe voor een gietvloer volgens jouw wensen en voorkeuren. Het is ook mogelijk om op afspraak onze showroom in Landerd te bezoeken. We tonen je hier graag voorbeelden van de mogelijkheden. En nemen graag samen door welke gietvloer het beste past in jouw woning.

>>> Vraag nu direct een persoonlijke offerte aan! <<<

Gietvloer Eindhoven? Neem nu nog contact op met Creative Floors!

Maak een afspraak

Onze showroom in Landerd is alleen op afspraak te bezoeken! Je kunt vooraf contact met ons opnemen. Zo weten we zeker dat we voldoende tijd voor je hebben. We zijn maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 u bereikbaar en zaterdag tussen 09.00 – 14.00 uur. Je kunt ons telefonisch bereiken op (048) 670 02 06. Of stuur een mail naar mail@creativefloors.nl, we zullen dan zo snel mogelijk reageren. Wanneer zien we elkaar in onze showroom in Landerd?

Vanuit Eindhoven ben je met ongeveer een half uur bij onze showroom in Landerd, Noord-Brabant. Wij zijn gevestigd aan de Graspeel 35. In een oude schuur die is omgetoverd tot showroom. De showroom ligt aan een rustige landweg. Voor de deur kun je gratis je auto parkeren.

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag