Direct uw prijs

Gietvloer Den Bosch

Overweeg je om een nieuwe PU gietvloer Den Bosch aan te schaffen? In ‘s-Hertogenbosch zijn al velen je voorgegaan: CREATIVE FLOORS gietvloeren levert voor elk huis de ideale naadloze vloer, afgewerkt naar jouw smaak en wensen.
Wil je een gietvloer voor je keuken, eetkamer, woonkamer, badkamer, toilet of zelfs voor de hele woning?

Bij ons krijg je een advies dat op jou is afgestemd. We hebben diverse soorten gietvloeren: keuze te over voor jouw interieur, passend bij elk budget en natuurlijk kun je uitzoeken wat je het allermooist vindt. CREATIVE FLOORS gietvloeren werkt voor klanten in heel Nederland.
Ook in Den Bosch zijn we je met plezier van dienst!

 

Gietvloer nieuwbouwwoning Den Bosch

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht in Den Bosch? Of ga je zelf een huis bouwen in Den Bosch? Veel mensen kiezen in een nieuwbouwwoning voor vloerverwarming. Onze gietvloeren zijn hier ideaal mee te combineren. We denken graag met je mee over de juiste soort gietvloer voor jouw nieuwe huis.

 

Gietvloer bestaande woning Den Bosch

In een bestaande woning ligt er vaak een tegelvloer of een cementdekvloer met laminaat of parket. Ook hier is het toepassen van een PU gietvloer geen probleem: wij kunnen jouw vloer voorzien van een geheel nieuwe look. Vraag naar onze speciale richtlijnen hiervoor! We komen graag bij jou in Den Bosch kijken om te adviseren over de mogelijkheden.

 

Richtprijs gietvloer Den Bosch

Wil je een richtprijs weten van onze vloeren. Dat kan eenvoudig via deze link
Gietvloer offerte aanvragen Den Bosch
Vul alle gegevens in en u weet wat de kosten gaan worden.

 

Type gietvloeren Den Bosch

PU UV MONO (egaal) of PU UV DUO (betonlook) is een polyurethaan gietvloer. Het is een naadloze gietvloer die uit verschillende lagen bestaat. De gemiddelde dikte is 3-4,5 millimeter. Polyurethaan is een hoogwaardig, taai elastisch kunststofproduct dat erg onderhoudsvriendelijk is. Meer pluspunten: anti-allergisch, vloeistofdicht en zeer slijtvast. Informeer naar de verschillende varianten: met mogelijke verkleuring na verloop van tijd of levenslang 100% kleurecht.

PU UV MONO (egaal)         PU UV DUO (betonlook)

 

CONCRETO (Woonbeton) is een betoncare gietvloer. Het is een naadloze gietvloer die uit verschillende lagen bestaat. De gemiddelde dikte is 3 millimeter. Woonbeton is een hoogwaardig, hard cementgebonden product dat erg onderhoudsvriendelijk is. Meer pluspunten: anti-allergisch, vloeistofdicht, reliëf (krasverhullend) en zeer slijtvast. Informeer naar de verschillende varianten: met mogelijke verkleuring na verloop van tijd of levenslang 100% kleurecht.

CONCRETO (Woonbeton)

 

 

Regio gietvloer Den Bosch

De plaatsen waar wij geregeld gietvloeren aanbrengen zijn Druten, Drunen, Breda, Oosterhout, Schaijk, Boxtel, Uden, Etten Leur, Waalwijk en Mill.

 

Gietvloer showroom vlakbij Uden

CREATIVE FLOORS gietvloeren
Graspeel 35
5411 LB Zeeland(NB) (regio Uden, Schaijk)
T: 0486 – 70 02 06 (alleen op afspraak)
E: mail@creativefloors.nl

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag