Direct uw prijs

Gietvloer Breda

Wil je een gietvloer voor in je woning aanschaffen? Voor een hoogwaardige en duurzame gietvloer ben je bij Creative Floors aan het juiste adres. Wij bieden 3 verschillende soorten gietvloeren, die verkrijgbaar zijn in een breed aanbod van kleuren. Elk soort gietvloer geniet van unieke eigenschappen. Gietvloer Breda? Breng een bezoek aan onze showroom in Dordrecht. We adviseren je graag over de beste gietvloer voor jouw woonwensen. We zorgen er natuurlijk voor dat de gietvloer geheel wordt afgewerkt volgens jouw voorkeuren.

 

PU gietvloer Breda

Creative Floors voor de ideale gietvloer

CREATIVE FLOORS gietvloeren levert voor elk huis de ideale naadloze vloer, afgewerkt naar jouw smaak en wensen. Wil je een gietvloer voor je keuken, de eetkamer, de woonkamer, een garage, het toilet of zelfs voor de hele woning? Bij ons krijg je een advies dat op jou is afgestemd. We hebben diverse soorten gietvloeren: keuze te over voor jouw interieur, passend bij elk budget en natuurlijk kun je uitzoeken wat je het allermooist vindt. CREATIVE FLOORS werkt voor klanten in heel Nederland. Ook in Breda zijn we je met plezier van dienst!

Gietvloer Breda: nieuwbouwwoning Breda

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht in Breda? Of ga je zelf een huis bouwen in Breda? Veel mensen kiezen in een nieuwbouwwoning voor vloerverwarming. Onze gietvloeren zijn hier ideaal mee te combineren. We denken graag met je mee over de juiste soort gietvloer voor jouw nieuwe huis. Dus ook voor een nieuwbouwwoning kies je voor een gietvloer Breda.

Gietvloer bestaande woning Breda

In een bestaande woning ligt er vaak een tegelvloer of een cementdekvloer met laminaat of parket. Ook hier is het toepassen van een naadloze vloer geen probleem: wij kunnen jouw vloer voorzien van een geheel nieuwe look. Onze gietvloer kan zelfs over een houten ondervloer worden aangebracht.We komen graag bij jou in Breda kijken om te adviseren over de mogelijkheden.

>>> Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een gietvloer Breda <<<

Soorten gietvloeren bij Creative Floors

Gietvloer slaapkamer Breda

PU gietvloeren Breda

Onze PU UV MONO (egaal) en de PU UV DUO (betonlook) zijn polyurethaan gietvloeren. Het zijn naadloze gietvloeren die uit verschillende lagen bestaan. De gemiddelde dikte is 3-4,5 millimeter. Polyurethaan is een hoogwaardig, taai elastisch kunststof product dat erg onderhoudsvriendelijk is. Andere pluspunten van deze gietvloeren zijn: anti-allergisch, vloeistofdicht en zeer slijtvast. Informeer naar de verschillende varianten.

PU UV MONO (egaal)         PU UV DUO (betonlook)

Woonbeton

Je kunt ook kiezen voor woonbeton als gietvloer Breda. Deze gietvloer is gemaakt van 85% natuurlijke materialen en zorgt voor een moderne, robuuste look in de ruimte. Dit type vloer neemt aan populariteit toe en dat is niet verwonderlijk. Het is een naadloze gietvloer die makkelijk in onderhoud is. Je kunt kiezen uit een breed aanbod van kleuren.

Ontdek alles over onze woonbeton gietvloer.

Bereikbaarheid showroom

Vanuit Breda kun je makkelijk een bezoek brengen aan onze showroom in Dordrecht. Met de auto ben je met ongeveer 25 minuten bij ons op locatie. Je kunt de auto makkelijk voor de deur parkeren. Houd er wel rekening mee dat onze showroom alleen op afspraak te bezoeken is. Maak vooraf dus een afspraak. Zo weten we zeker dat we alle tijd voor je hebben. Je kunt ons van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur bereiken en zaterdag tussen 09.00 – 14.00 uur.

Waarom Creative Floors

Door voor een gietvloer Breda te kiezen voor Creative Floors geniet je van vele voordelen. Zo bieden wij een persoonlijke service en de hoogste kwaliteit gietvloer. Ook ontvang je altijd vakmanschap. Wij leggen de gietvloeren namelijk zelf en zijn geen franchise. Doordat we een uitgebreid assortiment bieden met verschillende soorten gietvloeren die in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn, is er altijd een passende gietvloer voor jouw woning. Wij adviseren graag wat het meest geschikt is voor jouw woonsituatie.

 

Gietvloer showroom Breda (ca. 25min)Gietvloer showroom Breda

CREATIVE FLOORS gietvloeren
Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro)
3316 LC Dordrecht (regio Drechtsteden)
T: 078 – 20 49 367 (alleen op afspraak)
E: mail@creativefloors.nl

Elke vrijdag & zondag gesloten

 

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag