Direct uw prijs

Gietvloer Brabant

Overweeg je om een nieuwe gietvloer aan te schaffen? En woon je in de provincie Brabant? CREATIVE FLOORS levert voor elk huis de ideale naadloze vloer, afgewerkt naar jouw smaak en wensen. Wil je een gietvloer voor je keuken, eetkamer, woonkamer, garage, toilet of zelfs voor de hele woning? Bij ons krijg je een advies dat op jouw wensen en interieur is afgestemd. We hebben diverse soorten gietvloeren: keuze te over voor jouw interieur, passend bij elk budget en natuurlijk kun je uitzoeken wat je het allermooist vindt. CREATIVE FLOORS werkt voor klanten in heel Nederland. Ook in Brabant zijn we je met plezier van dienst! Velen zijn je al voorgegaan. Gietvloer Brabant? Wij zijn dé expert!

Gietvloer Brabant: bestaande of nieuwbouw woning

Of je nu een nieuwbouwwoning hebt gekocht in de provincie, zelf een huis gaat bouwen in Brabant of voor je bestaande woning op zoek bent naar een nieuwe vloer. Voor een gietvloer in Brabant helpen we je graag verder. Onze gietvloeren kun je perfect combineren met vloerverwarming. Ligt er in jouw woning al een vloer? Mogelijk heb je een tegelvloer of een cementdekvloer met laminaat of parket. Ook hier is het toepassen van een naadloze vloer geen probleem. Onze gietvloeren kunnen ook over een houten ondervloer aangebracht worden. En we denken graag met je mee over de juiste soort gietvloer voor jouw thuis. Wij voorzien jouw vloer van een geheel nieuw look. We komen graag bij jou in Brabant kijken om te adviseren over de mogelijkheden


Richtprijs gietvloer Brabant? 
>>> Vraag nu een offerte aan! <<<

Gietvloer passend bij smaak

Wij bieden gietvloeren in Brabant aan van verschillende materialen. Zo is er altijd een gietvloer die bij jouw smaak en voorkeur past. En natuurlijk aansluit bij uitstraling en stijl van het interieur. Zo kun je kiezen voor een pu gietvloer, een betonlook gietvloer en woonbeton. Onze gietvloeren zijn naadloos, vloeistofdicht, stofvrij, slijtvast en verkrijgbaar in een grote hoeveelheid kleuren.

Wij zijn specialist voor gietvloeren op maat. Zowel op maat gemaakt als op maat aangebracht. De gietvloeren komen we zelf leggen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit en service. Wil je kennismaken met ons team en onze materialen en stijlen met eigen ogen bekijken? Maak dan vooral een afspraak om een bezoek te brengen aan onze showroom. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Onze showroom in Landerd is daarom alleen op afspraak te bezoeken.

Gietvloer Brabant: lokaal

Creative Floors werkt door de hele provincie Brabant. Wij komen in de grote plaatsen zoals Den Bosch en Breda, als ook in kleinere dorpen zoals Uden en Bavel. Woon je ook in de provincie Brabant en wil je een gietvloer? Neem vooral contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken op (0486) 70 02 06. Of stuur een mail naar mail@creativefloors.nl.

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag