Direct uw prijs

Warning: Undefined variable $hero_image in /home/creati1q/public_html/wp-content/themes/creative_floors/template-parts/hero.php on line 17

Gietvloer badkamer

GIETVLOER BADKAMER

Een veelgestelde vraag is of een gietvloer ook in de badkamer geplaatst kan worden. Wij kunnen daar direct antwoord op geven: Ja, dit kan. Een gietvloer is een naadloze en schone oplossing in de badkamer. Hij is namelijk eenvoudig schoon te maken en hygiënisch. En niet onbelangrijk: een gietvloer is waterafstotend. In een vochtige ruimte als een badkamer is dit natuurlijk wel zo prettig. Je kiest met een gietvloer in de badkamer voor een comfortabele en veilige vloer die jarenlang mee zal gaan.

Gietvloer badkamer: voor alle badkamerstijlen

Een gietvloer in de badkamer zorgt voor een bijzonder mooi uiterlijk. Het strakke en gladde uiterlijk zorgt ervoor dat de ruimte groter lijkt. En door het brede scala aan kleuren waaruit je kunt kiezen voor een gietvloer, kun je elke sfeer creëren die je maar wilt. Of je nu een witte strakke badkamer hebt, een donkergrijze inrichting of een gekleurde badkamer. Tegenwoordig wordt de badkamer steeds meer betrokken bij een slaapkamer. Zo kun je vanuit jouw bed op blote voeten meteen onder de douche lopen. Alles loopt naadloos in elkaar over. Je kunt zelfs de hal meenemen bij het laten leggen van een gietvloer.

Vloerverwarming in de badkamer

Een gietvloer in de badkamer biedt veel comfort. Hij is namelijk erg aangenaam onder je voeten. Een gietvloer kan perfect in combinatie met vloerverwarming gebruikt worden. Door de geringe dikte is de geleiding optimaal. Zo worden je voeten heerlijke verwarmd als je bijvoorbeeld onder de douche vandaan komt of uit bad stapt. Vooral in de winter is dit natuurlijk een groot pluspunt.

Waarom kiezen voor een gietvloer in de badkamer?

Er zijn vele voordelen om voor een gietvloer in de badkamer te kiezen. Graag zetten we een aantal redenen voor je op een rij.

  • Een gietvloer is waterdicht en dus uitermate geschikt voor een vochtige ruimte zoals de badkamer.
  • De gietvloer is geheel naadloos, vlak en strak.
  • Een gietvloer is een hygiënische keuze voor de badkamer, aangezien hij eigenlijk geen viezigheid aantrekt.
  • Je kunt een gietvloer makkelijk schoonmaken. Je hebt namelijk geen naden waar vuil zich kan ophopen.
  • Een gietvloer kan gecombineerd worden met vloerverwarming.
  • De moderne uitstraling zorgt dat een gietvloer ook past in een moderne badkamer.

Creative Floors voor de gietvloer in jouw badkamer

Ben je benieuwd naar de kosten voor een gietvloer in jouw badkamer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij onderscheiden ons door de kwaliteit van de gietvloeren die we leggen. Creative Floors is geen franchise organisatie, wij leggen de gietvloeren zelf bij jou thuis. Zo zorgen we ervoor dat je probleemloos jarenlang plezier kunt hebben van de gietvloer. Als je vragen hebt over onze gietvloeren of de mogelijkheden voor bij jou in de badkamer, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij maken ook graag een afspraak in één van onze showrooms waar je zelf direct alle mogelijkheden kunt bekijken.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

Showrooms Creative Floors

Om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren en aan een gietvloer te helpen, hebben wij twee showrooms in het land. Je kunt hier, alleen op afspraak, langs komen voor advies. En natuurlijk om voorbeelden van onze gietvloeren te zien. Ontdek hier alles over onze showroom in Dordrecht. Of lees meer over onze showroom in Landerd.

Showroom Dordrecht

In Dordrecht, Zuid-Holland, bevindt onze showroom zich aan Toermalijnring 1100 (tegenover de Makro). Een afspraak om langs te komen kun je telefonisch maken via (078) 20 49 367 of stuur een bericht naar mail@creativefloors.nl. Het is helaas niet mogelijk om zonder afspraak de showroom Dordrecht te bezoeken.

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om bij de Showroom Landerd langs te komen. Ons telefoonnummer is (0486) 70 02 06, je kunt ook een bericht sturen naar mail@creativefloors.nl.

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 – 17.00 uur geopend en vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de openingstijden tussen 9.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Prijsaanvraag