Een gietvloer in de badkamer

Het is nog betrekkelijk onbekend, maar het kan. Wij vinden het bijzonder stijlvol: een gietvloer in je badkamer. Geen naden, geen voegen. Alleen één strak, glad oppervlak op de vloer en zelfs ook op de wanden. Waterdicht en toch ademend. Het geeft je badkamer een eersteklas uitstraling. Niet onbelangrijk, schoonmaken wordt een stuk gemakkelijker. Wat moet je verder weten over een gietvloer in de badkamer?

Het belangrijkste is dat de gietvloer vloeistofdicht is. Het moet natuurlijk niet gaan lekken! Met de juiste producten en de goede manier van aanbrengen is dit geen enkel probleem. De vakman zorgt voor een vlakke ondergrond en brengt diverse lagen aan. Er komt geen water in voegen of naden, want de badkamer wordt één naadloos geheel. Bovendien hygiënisch: bacteriën en schimmels krijgen geen kans. Ben je bang dat het glad wordt? Met een antisliplaag neem je het zekere voor het onzekere.

De ruimte lijkt er groter door en de gietvloer combineert perfect met vloerverwarming. Wel zo comfortabel in je badkamer! Je kunt kiezen uit oneindig veel kleurschakeringen. Zo blijf je nog eens wat langer in bad liggen…

Bij CREATIVE FLOORS bieden we je een enorme keuze aan kleuren en materialen in gietvloeren. Laat je informeren over de mooiste optie voor jouw badkamer.

Copyright © 2014 R. Opmeer, CREATIVE FLOORS

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN