CREATIVE PU REFRESH (opfrisbeurt)

Gietvloer coating: Creative PU Refresh

Heb je al een gietvloer maar kan die wel een opfrisbeurt gebruiken? Ben je op zoek naar een alternatief voor een gietvloer die aantrekkelijker geprijsd is? Dan kun je denken aan een gietvloer coating. Hierbij brengen we een slijtvaste beschermlaag aan over je bestaande vloer. Deze zorgt gelijk voor een nieuw en strak uiterlijk. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Waarom een gietvloer vloercoating?

Als je een PU gietvloer hebt die een opfrisbeurt nodig heeft of je wenst een andere kleur, dan raden we onze REFRESH gietvloer aan. Onze gietvloer coating is een waterdichte, naadloze toplaag die als een beschermlaag over een bestaande vloer aangebracht kan worden. We plaatsen dus niet een gehele gietvloer, maar een gietvloer nieuwe toplaag om snel de look van je vloer te veranderen. Deze coating werkt ook egaliserend, waarbij oneffenheden (deels) weggewerkt worden. Graag merken we wel op dat de gietvloer coating minder duurzaam is dan een gietvloer, doordat het een dunnere toplaag is. Hij is ook minder bestand tegen zware belasting.

Ben je op zoek naar een gietvloer? Bekijk dan onze mogelijkheden voor woonbeton, een betonlook gietvloer of een PU gietvloer.

Eigenschappen gietvloer coating

Onze gietvloer coating geniet dezelfde eigenschappen als onze gietvloeren. We zetten graag een aantal voordelen op een rij.

  • Naadloos
  • Vloeistofdicht
  • Beschermende eigenschappen
  • Werkt oneffenheden in de ondergrond weg
  • Makkelijk in onderhoud
  • Strakke, moderne uitstraling

Proces voor een gietvloer coating

Als je graag een gietvloer coating wilt laten aanbrengen, zullen we ten eerste de bestaande vloer in je woning bekijken. Wat is de staat hiervan? Bevat hij bijvoorbeeld beschadigingen? Als de vloer in de optimale staat is gebracht, brengen we de gietvloer nieuwe toplaag aan. Na het aanbrengen geniet je jarenlang van een strakke vloer.

gietvloer coating  gietvloer nieuwe toplaag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN