Gietvloer Breda

Wil je een gietvloer voor in je woning aanschaffen? Voor een hoogwaardige en duurzame gietvloer ben je bij Creative Floors aan het juiste adres. Wij bieden 3 verschillende soorten gietvloeren, die verkrijgbaar zijn in een breed aanbod van kleuren. Elk soort gietvloer geniet van unieke eigenschappen. Gietvloer Breda? Breng een bezoek aan onze showroom in Dordrecht. We adviseren je graag over de beste gietvloer voor jouw woonwensen. We zorgen er natuurlijk voor dat de gietvloer geheel wordt afgewerkt volgens jouw voorkeuren.

 

PU gietvloer Breda

Creative Floors voor de ideale gietvloer

CREATIVE FLOORS gietvloeren levert voor elk huis de ideale naadloze vloer, afgewerkt naar jouw smaak en wensen. Wil je een gietvloer voor je keuken, de eetkamer, de woonkamer, een garage, het toilet of zelfs voor de hele woning? Bij ons krijg je een advies dat op jou is afgestemd. We hebben diverse soorten gietvloeren: keuze te over voor jouw interieur, passend bij elk budget en natuurlijk kun je uitzoeken wat je het allermooist vindt. CREATIVE FLOORS werkt voor klanten in heel Nederland. Ook in Breda zijn we je met plezier van dienst!

Gietvloer Breda: nieuwbouwwoning Breda

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht in Breda? Of ga je zelf een huis bouwen in Breda? Veel mensen kiezen in een nieuwbouwwoning voor vloerverwarming. Onze gietvloeren zijn hier ideaal mee te combineren. We denken graag met je mee over de juiste soort gietvloer voor jouw nieuwe huis. Dus ook voor een nieuwbouwwoning kies je voor een gietvloer Breda.

Gietvloer bestaande woning Breda

In een bestaande woning ligt er vaak een tegelvloer of een cementdekvloer met laminaat of parket. Ook hier is het toepassen van een naadloze vloer geen probleem: wij kunnen jouw vloer voorzien van een geheel nieuwe look. Onze gietvloer kan zelfs over een houten ondervloer worden aangebracht.We komen graag bij jou in Breda kijken om te adviseren over de mogelijkheden.

Soorten gietvloeren bij Creative Floors

Gietvloer slaapkamer Breda

PU gietvloeren Breda

Onze PU UV MONO (egaal) en de PU UV DUO (betonlook) zijn polyurethaan gietvloeren. Het zijn naadloze gietvloeren die uit verschillende lagen bestaan. De gemiddelde dikte is 3-4,5 millimeter. Polyurethaan is een hoogwaardig, taai elastisch kunststof product dat erg onderhoudsvriendelijk is. Andere pluspunten van deze gietvloeren zijn: anti-allergisch, vloeistofdicht en zeer slijtvast. Informeer naar de verschillende varianten.

Woonbeton

Je kunt ook kiezen voor woonbeton als gietvloer Breda. Deze gietvloer is gemaakt van 85% natuurlijke materialen en zorgt voor een moderne, robuuste look in de ruimte. Dit type vloer neemt aan populariteit toe en dat is niet verwonderlijk. Het is een naadloze gietvloer die makkelijk in onderhoud is. Je kunt kiezen uit een breed aanbod van kleuren.

PU UV MONO gietvloer (egaal)

De PU UV MONO is een alifatische gietvloer gebaseerd op
1 kleur. Een egaal uiterlijk zorgt voor de rust in uw interieur.

 • Keuze uit NCS, RAL of Sikkens kleuren
 • Comfortabel door de elasticiteit
 • Volledig naadloos
 • UV-bestendig

PU UV DUO gietvloer (betonlook) 

De PU UV DUO is een alifatische gietvloer gebaseerd op 2 kleuren. Hierdoor ontstaat een betonlook uiterlijk en dit zorgt voor de stoere uitstraling in uw interieur.

 • Levendig karakter door 2-kleuren menging
 • Comfortabel door de elasticiteit
 • Volledig naadloos
 • UV-bestendig

CONCRETO gietvloer (woonbeton) 

Onze CONCRETO (woonbeton) gietvloer is een betoncire met relief.  Hierdoor ontstaat een robuust uiterlijk om de vloer.
Vuil en krassen vallen minder op.Door het gebruik krijgt de cementlook meer pit.

 • Natuurlijk karakter
 • Naadloos
 • Harde vloer
 • UV-bestendig

PU REFRESH (opfrisbeurt) 

Een bestaande gietvloer heeft na verloop van jaren een opfrisbeurt nodig. Dit kan door middel van een nieuwe kleur of een nieuwe toplaag.

 • Lage kosten voor nieuw look
 • Geringe laagdikte
 • Naadloos
 • Verkrijgbaar in bijna alle kleuren

Showroom Landerd

In de provincie Noord-Brabant hebben we een showroom in Landerd. Je kunt een afspraak maken om ons te bezoeken aan de Graspeel 35. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om een bezoek te brengen aan de showroom. Afspraak inplannen bel of mail ons dan!

Offerte aanvragen

Voordat je een afspraak maakt om onze showroom te bezoeken, adviseren we je om eerst een offerte aan te vragen zodat je een goede indicatie krijgt van de kosten. Tijdens de afspraak in onze showroom kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showroom is op afspraak geopend van maandag tot en met donderdag van 09.00 – 17.00 uur en zaterdag van 09.00 – 14.00 uur. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN