Direct uw prijs

Een gietvloer in huis

Waarom kies ik voor een gietvloer?  Stel je voor dat de ruimten in je huis op een prachtige manier met elkaar in verbinding staan. Een naadloos geheel, vol van kleur: fel en helder of juist zacht en rustig. Een echte blikvanger of een rustige basis om verder aan te kleden met jouw eigen spullen. Het kan allemaal. Je vloer oogt altijd strak en maakt één geheel van je ruimten. Dat biedt je de mogelijkheid om eindeloos te variëren met meubels en accessoires.

Dat zijn op zich al goede argumenten om voor een gietvloer te kiezen. Maar natuurlijk moet er in een mooi huis ook gewoon geleefd worden. Gelukkig is een gietvloer comfortabel, anti-allergisch, duurzaam, eenvoudig schoon te maken en onderhoudsvriendelijk. Dat betekent dat een gietvloer niet alleen mooi, maar ook erg praktisch is.

Daarom dus.

Bij CREATIVE FLOORS bieden we je een enorme keuze aan kleuren en materialen in gietvloeren. En we helpen je graag om te bepalen wat het beste bij je past.

Copyright © 2014 R. Opmeer, CREATIVE FLOORS

Terug naar Blog

Vraag eerst een offerte aan, zodat je weet wat de kosten zijn. Tijdens de afspraak kunnen we de offerte doorspreken en de bijpassende vloersystemen bekijken. Onze showrooms zijn op afspraak geopend, vrijdag gesloten.

Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren.

We adviseren je met plezier.

Direct uw prijs